Τ.Ε. Ν. Κυκλάδων του ΚΚΕ: «Μαντρόσκυλο του κεφαλαίου η Χρυσή Αυγή»

kke sfyrodrepano
admin
29/10/2017 22:57
 
 
 

Να καταδικάσουν τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και να την απομονώσουν, καλεί τους πολίτες η Τ.Ε. Ν. Κυκλάδων του ΚΚΕ, με αφορμή τη ματαίωση της παρέλασης στο Εμπορείο της Σαντορίνης.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «τέτοιες φασιστικές ενέργειες δεν έχουν πέραση στις κοινωνίες των νησιών», ενώ αναφέρεται επίσης ότι «οι πολιτικοί απόγονοι των φασιστών και των ναζιστών, τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, θα ηττηθούν ξανά από την οργανωμένη πάλη του λαού».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Η Τ.Ε. Ν. Κυκλάδων του ΚΚΕ καταγγέλλει το μαντρόσκυλο του κεφαλαίου, τη Χ.Α, που, χύνοντας το φασιστικό και εθνιστικό της δηλητήριο, οδήγησε στη ματαίωση της παρέλασης στο Εμπορείο της Σαντορίνης.
Έτσι τιμούν το ματωμένο αγώνα και το ΟΧΙ του Λαού μας οι χρυσαυγίτες, δηλαδή οι πολιτικοί απόγονοι των φασιστών και των ναζιστών που ηττήθηκαν το 1940-’45 με τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.
Είναι καθαρό ότι τέτοιες φασιστικές ενέργειες δεν έχουν πέραση στις κοινωνίες των νησιών μας.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να καταδικάσουν τη φασιστική – ναζιστική Χ.Α., τις πρακτικές της και να την απομονώσουν.
Τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου και του συστήματός τους θα ξαναηττηθούν από την οργανωμένη πάλη του λαού.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*