Ανακοίνωση Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Νάξου για τις εκλογές ανάδειξης αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

pasok dimotiki organosi naxoy
admin
10/11/2017 15:29
 
 
 

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ θα είναι ανοιχτή την Κυριακή στη Νάξο η κάλπη για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Η κάλπη θα στηθεί στο δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη του  ΠΑΣΟΚ ή άλλου κόμματος, απλά με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα ψήφου την επόμενη Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές (εάν πραγματοποιηθούν) θα έχουν μόνο οι ψηφίσαντες την πρώτη Κυριακή.
Όσοι κάτοικοι ορεινών χωριών της Νάξου επιθυμούν να ψηφίσουν, θα υπάρχει λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στη Χώρα. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 11:00 το πρωί από το Φιλώτι και θα επιστρέψει στις 14:00.

Με ανακοίνωση της, η Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Νάξου καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του αρχηγού της Ενιαίας Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. «Η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων συμπολιτών μας στην εκλογική διαδικασία θα δώσει μεγάλη δύναμη στην Παράταξη μας και προοπτική εξόδου της χώρας από την καταστροφική κρίση» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*