Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά: «Παραμένει ζωντανή στην κοινωνία»

roussos marios pasok
admin
14/11/2017 12:06
 
 
 

Για επανασύνδεση της δημοκρατικής παράταξης με τις κοινωνικές της ρίζες, με τους πολίτες να θέλουν τον νέο φορά στην πρώτη γραμμή για την έξοδο της χώρας από την κρίση, έκανε λόγο στο μήνυμα του ο γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου Μάριος Ρούσσος, με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντροαριστερά.

Ο κ. Ρούσσος υποστήριξε ότι η επόμενη μέρα για τον νέο φορέα θα πρέπει να είναι μέρα ανανέωσης, καθώς οι πολίτες επιθυμούν έντονα την αλλαγή νοοτροπίας τόσο στην παράταξη, όσο και στο πολιτικό σύστημα.
Όσον αφορά δε, στον β’ γύρο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, επισήμανε ότι όσοι προσέλθουν ξανά στις κάλπες, θα πρέπει να ψηφίσουν ρεαλιστικά και με γνώμονα «ποιος μπορεί πραγματικά να αντιπαρατεθεί στα ίσα απέναντι στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μητσοτάκη», καταλήγοντας με νόημα: «Αν είναι να πάμε στην ίδια επιλογή, δεν υπήρχε κανένας λόγος να προβούμε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη μιας καινούριας ηγεσίας».

Αναλυτικά, το μήνυμα του Γραμματέα της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Σύρου έχει ως εξής:
Το ισχυρό μήνυμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών που έστειλαν οι χιλιάδες πολίτες με την ηχηρή παρουσία στις κάλπες δείχνει ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς παραμένει ζωντανός στην κοινωνία.
Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές είναι ένα πολύ σημαντικό πολιτικό γεγονός, το οποίο καταδεικνύει την ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας για μία νέα αρχή στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση.
H δημοκρατική παράταξη συνδέεται ξανά με τις κοινωνικές της ρίζες.
Επανιδρύθηκε, χθες, με την ιδρυτική σφραγίδα των πολιτών που μαζικά προσήλθαν στις κάλπες.
Μια νέα προσπάθεια προς το νέο και όχι επιστροφή στο παλιό. Η επόμενη ημέρα για το νέο φορέα πρέπει να είναι «μέρα ανανέωσης».
Οι πολίτες θέλουν το νέο φορέα στην πρώτη γραμμή του μετώπου ευθύνης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Την ερχόμενη Κυριακή 19/11/2017 επισφραγίζουμε την αναγκαιότητα για αλλαγή γενιάς και αλλαγή νοοτροπίας στην παράταξη και στο πολιτικό μας σύστημα.
Ο κόσμος διψάει ξανά να βρει μία πολιτική στέγη, μια εναλλακτική πολιτική έκφραση, μια παράταξη ανανεωμένη και όχι ανακυκλωμένη.
Η εκλογική διαδικασία την ερχόμενη Κυριακή δεν είναι μία εσωκομματική διαδικασία. Εκλέγουμε τον επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα και πραγματικά οι συμπολίτες μας, πέρα από όποια επιλογή έκαναν χθες, θα πρέπει από εδώ και πέρα να ψηφίσουν όχι με το θυμικό τους, όχι συναισθηματικά, αλλά με γνώμονα ποιος μπορεί πραγματικά να αντιπαρατεθεί στα ίσα απέναντι στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μητσοτάκη.
Αν είναι να πάμε στην ίδια επιλογή, δεν υπήρχε κανένας λόγος να προβούμε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη μιας καινούριας ηγεσίας.
Θα πρέπει να ψηφίσουν οι συμπολίτες μας, με γνώμονα την προοπτική των παιδιών και των εγγονών τους.
Μας το οφείλουν.
(φωτό: cyclades24.gr)

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*