ΔΟ ΠΑΣΟΚ Νάξου για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά: “Ο δημοκρατικός λαός επέστρεψε στην πολιτική του κοίτη”

pasok dimotiki organosi naxoy
admin
15/11/2017 18:27
 
 
 

Σαφή πολιτικά μηνύματα έστειλε ο α’ γύρος των εκλογών στην Κεντροαριστερά, σύμφωαν με τη Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου.

Αποδέκτες των μηνυμάτων αυτών είναι τόσο η κυβέρνηση, την οποία η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου χαρακτηρίζει “λαϊκίστικο οικοδόμημα”, όσο και η ΝΔ που, στα σχέδια της για διακυβέρνηση της χώρας, θα έχει απέναντι της την παράταξη της Κεντροαριστεράς.

“Ο Δημοκρατικός λαός της Νάξου έδειξε ότι είναι πρωτοπόρος και αυτή τη προσπάθεια και προσήλθε μαζικά με αίσθημα ευθύνης στο εκλογικό κέντρο” αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, με την οποία ανανεώνεται το ραντεβού με την κάλπη στις 19 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΔΟ ΠΑΣΟΚ Νάξου χαιρετίζει την επιστροφή του Δημοκρατικού λαού στην πολιτική του κοίτη.Η συρροή του κόσμου στα εκλογικά κέντρα στην ψηφοφορία της προηγούμενης Κυριακής για την ανάδειξη του προέδρου της ενιαίας Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης ράγισε το λαϊκίστικο οικοδόμημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προειδοποίησε την Νέα Δημοκρατία ότι για τη διακυβέρνηση της χώρας κυρίαρχο ρόλο θα έχει η Παράταξη της Κεντροαριστεράς.

Ο Δημοκρατικός λαός της Νάξου έδειξε ότι είναι πρωτοπόρος και αυτή τη προσπάθεια και προσήλθε μαζικά με αίσθημα ευθύνης στο εκλογικό κέντρο.

Η τελική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του αρχηγού της παράταξης Θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο του Δημαρχείου Νάξου την επόμενη Κυριακή την ίδια ώρα, 8 πρωί έως 8 το βράδυ με την ταυτότητα ή το διαβατήριο του ψηφοφόρου και χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι ψηφίσαντες την προηγούμενη Κυριακή στο οποιονδήποτε αντίστοιχο εκλογικό κέντρο της χώρας η της αλλοδαπής. Καλούνται όλοι οι πολίτες, οι έχοντες δικαίωμα ψήφου, να προσέλθουν να ψηφίσουν για να επιβεβαιώσουν την απόφαση τους για την ισχυροποίηση, την ενότητα και την ανανέωση της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*