Στη Νάξο ο Γιάννης Βουλγαράκης για την προετοιμασία του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου

 
 
 

 

Ενόψει του δεύτερου κύκλου του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου Νοτίου Αιγαίου στις Κυκλάδες,  βρίσκονται αυτές τις ημέρες στα νησιά στελέχη από το γραφείο συντονισμού για την προετοιμασία των Συνεδρίων.

Στη Νάξο, την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη 24, 25 και 26 Απριλίου, θα βρεθεί o κ. Γιάννης Βουλγαράκης (μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος του Γραφείου Συντονισμού για την προετοιμασία των περιφερειακών αναπτυξιακών συνεδρίων, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Επικρατείας), ο οποίος θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους εκπροσώπους των αυτοδιοικητικών, επιστημονικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων του νησιού.

Την Τρίτη 24 Απριλίου θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου, στις 13:00΄ από τον κ. Γιάννη Βουλγαράκη.

Να σημειωθεί ότι το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου βρέθηκε στη Σύρο, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με 75 εκπροσώπους των αυτοδιοικητικών, επιστημονικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων του νησιού. Στις συναντήσεις, το παρών έδωσε και ο Συριανός κυβερνητικός βουλευτής κ. Συρίγος.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*