Ανθή Χαλκιά: «Συμβολή στην ανάκαμψη της Ελλάδας με δράση, όχι απραξία»

 
 
 

Στην κρίση των μελών της ΝΔ θέτει τον εαυτό της η Ανθή Χαλκιά, η οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για την θέση του προέδρου στην Δημοτική Τ.Ο. Σύρου της ΝΔ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Χαλκιά, τονίζει ότι η απόφαση της αυτή προήλθε μετά από ώριμη σκέψη, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που συνεπάγεται η εκλογή σε μια τέτοια θέση. «Η συμβολή στην εξυγίανση του πολιτικού συστήματος και στην ανάπτυξη της Ελλάδας γίνεται μόνο με δράση και όχι με απραξία και άσκηση κριτικής» σημείωσε η υποψήφια πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει καθοδηγούμενη από πολιτικές φιλοδοξίες και εξαρτήσεις τρίτων, αλλά αντίθετα θα έχει ως «οδηγό» της την αγάπη της για τη Σύρο και τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στην κοινωνία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ανθής Χαλκιά:
Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στη κρίση των μελών της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, διεκδικώντας τη δυνατότητα να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην Τοπική οργάνωση του κόμματος.
Η απόφασή μου αυτή προήλθε κατόπιν ωρίμου σκέψεως, με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης, σε χρόνο πολύ κρίσιμο για τον τόπο μας. Έχουμε ευθύνη όσοι πιστεύουμε στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της Ελλάδας να συμβάλλουμε στην εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, με τρόπο ορθό, ηθικό και συγκροτημένο.
Και η συμβολή γίνεται μόνο με δράση, όχι με απραξία και άσκηση κριτικής. Στην απόφασή μου αυτή με οδήγησε η αγάπη μου για τη Σύρο και η διάθεσή μου να προσφέρω προς όφελος της κοινωνίας.
Ποτέ δεν υπήρξα και δεν θα υπάρξω καθοδηγούμενη από πολιτικές φιλοδοξίες και εξαρτήσεις τρίτων. Με αυτές τις σκέψεις και την υπόσχεση ότι θα εργασθώ με διάθεση προσφοράς, αγωνιστικότητα, ήθος και αξιοπρέπεια, όπως έπραξε πάντα η οικογένειά μου, θέτω τον εαυτό μου στη κρίση και διάθεση των μελών της Νέας Δημοκρατίας και υπόσχομαι να είμαι παρούσα από όποια θέση και αν κληθώ να υπηρετήσω τους συντοπίτες μου.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*