Νίκος Συρμαλένιος: «Ανοίγουμε δρόμους υπέρ του λαού και της χώρας» (video)

 
 
 

syrmalenios nikos boyli

Για καταστροφολογία και θρασύτητα κατηγόρησε τα κόμματα της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, κατά την τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο της 4ης Αξιολόγησης.

Όπως είπε, τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει επαληθευτεί ούτε μία από τις δυσοίωνες προβλέψεις της αντιπολίτευσης, αλλά αντίθετα προπαγανδίζουν ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει δέσει τη χώρα στο άρμα των μνημονίων.
«Επί της ουσίας, λοιπόν, δεν λέτε τίποτα για αυτά τα θετικά μέτρα του σημερινού πολυνομοσχεδίου. Είσαστε καταδικασμένοι να ακολουθείτε τις πολιτικές πρωτοβουλίες αυτής της κυβέρνησης, διότι είστε θλιβεροί ουραγοί και δίνετε μάχες οπισθοφυλακών και στα εσωτερικά και στα εθνικά θέματα, που εμείς, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, ανοίγουμε δρόμους και κατοχυρώνουμε οφέλη υπέρ της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και της χώρας» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Συρμαλένιος, ο οποίος δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τη συμφωνία με την πΓΔΜ ως «ιστορική» για τη χώρα και τα Βαλκάνια, αφού εξασφαλίζει τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή και βάζει στη «ναφθαλίνη της ιστορίας» κάθε μορφής εθνικισμούς.

Το βίντεο της ομιλίας του Νίκου Συρμαλένιου
https://www.youtube.com/watch?v=w8BYF17hvrA&feature=youtu.be

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*