«Πρακτική της μπετονιέρας»: Η χαμένη ευκαιρία του κ. Λιανού για αξιοπρεπή ήττα

Άκης Αξαόπουλος
20/04/2019 21:50
 
 
 

Ανακοίνωση – απάντηση στα όσα αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο Δημήτρης Λιανός σχετικά με “μπετονιέρες και τζιμινιέρες” εξέδωσε η παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου “Μαζί Αλλάζουμε”.

Η ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε τον κ. Λιανό και την παρέα του, που με την ανακοίνωση τους αναδεικνύουν περίτρανα τη γύμνια τους σε επιχειρήματα και προγραμματικές θέσεις. Προφανώς βρίσκονται σε πανικό, διότι λόγω της βίαιης διακοπής της πρακτικής της «προεκλογικής μπετονιέρας» έχασαν τη μοναδική ευκαιρία που είχαν για μια αξιοπρεπή ήττα και ξεκίνησαν από τώρα να βλέπουν παντού «μαύρο».

Ωστόσο, να σας ενημερώσουμε κ. Λιανέ ότι για να ρίξει κάποιος «μαύρο καπνό» σε έργα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν αυτά τα έργα… Σας καλούμε λοιπόν έστω και την ύστατη στιγμή να βγείτε από το δημαρχιακό μέγαρο, το οποίο έχετε μετατρέψει σε προεκλογικό – πελατειακό κέντρο, να κοιτάξετε τους πολίτες στα μάτια και να δείξετε και σε εμάς τα έργα που έχετε υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια.

Όσο για το προσωπικό αποτύπωμα του Λεονάρδου Χατζηανδρέου, πράγματι το έχει αφήσει στη Νάξο με μεγάλα έργα που φέρουν την υπογραφή του. Αυτό όμως που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς είναι ότι οι μεγάλοι απόντες από τον τόπο είστε εσείς, που το μόνο που καταφέρατε είναι να οδηγήσετε τα νησιά μας σε οπισθοδρόμηση.

Σας αφήνουμε εγκλωβισμένους στο παρελθόν σας ενώ εμείς σχεδιάζουμε το μέλλον των νησιών μας.

Υποσχόμαστε πως θα διασφαλίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την ανόθευτη έκφραση των συμπολιτών μας και την ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα και εγγυούμαστε την περιφρούρηση των πραγματικών συμφερόντων των συνδημοτών μας.

Σε ότι αφορά το αεροδρόμιο της Νάξου, προ(σ)καλούμε τον κ. Λιανό σε δημόσια συζήτηση για το εν λόγω ζήτημα, προκειμένου να μάθει πότε και από ποιόν έγινε η μοναδική σοβαρή προσπάθεια να αποκτήσει το νησί μας διεθνές αεροδρόμιο αλλά και ποιες ευκαιρίες χάθηκαν τα τελευταία εννιά χρόνια.

Όσο για την «τζιμινιέρα»… ο «μαύρος καπνός» θα βγαίνει για εσάς και την παράταξη σας κ. Λιανέ στις 26 του Μάη από όλα τα εκλογικά τμήματα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*