Κάλεσμα Βλασερού για συμμετοχή στις προσυνεδριακές διαδικασίες του 10ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

admin
19/05/2015 07:01
 
 
 

Να συμμετάσχουν στις προσυνεδριακές διαδικασίες του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος ο αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Υγείας Γιάννης Βλασερός.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 5,6 και 7 Ιουνίου στο γήπεδο του Πανελληνίου στο Πεδίον του Άρεως και απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ενδιαφερόμενο είναι να έχει εγγραφεί στο μητρώο μελών του κόμματος μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου, ηλεκτρονικά στο www.pasok.gr, αποτεινόμενος στην Τοπική Οργάνωση ή Συντονιστική Επιτροπή ή καταθέτοντας σχετική αίτηση εγγραφής στο μητρώο μελών την Κυριακή 24 Μαΐου, ημέρα των εκλογών ανάδειξης των συνέδρων.

Η υποψηφιότητα για τους συνέδρους υποβάλλεται μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου, έως τις 10 μ.μ., στην Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων ή Συντονιστική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Βλασερό, «το 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθότι θα ληφθούν αποφάσεις που θα ορίσουν την ιδεολογικοπολιτική φυσιογνωμία και το μέλλον του Κινήματος, αλλά και την προοπτική ανασυγκρότησης της ευρύτερης Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης».

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*