ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Η παροχολογία, το τελευταίο χαρτί του κ. Τσίπρα»

ΝΟΔΕ Κυκλάδων
Άκης Αξαόπουλος
16/05/2019 12:15
 
 
 

 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΟΔΕ Κυκλάδων, υποστηρίζοντας ότι είναι «μετρημένες οι μέρες» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ, οι ευρωεκλογές είναι κομβικό σημείο για το μέλλον της χώρας, αφού τα αποτελέσματα τους θα καθορίσουν την επίσπευση της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών. Το παραλήρημα και τα ψέματα του κ. Τσίπρα τελειώνουν στις 26 Μαΐου. Την απάντηση θα τη δώσει, όπως το κάνει σε κάθε επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Λαός» τονίζει η ΝΟΔΕ, η ανακοίνωση της οποίας έχει ως εξής:

Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών και ο κ. Τσίπρας καταλαβαίνει, πλέον, ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του «μετρούν μέρες», τόσο επικρατεί και μεγαλώνει ο εκνευρισμός και το ψέμα.
Το ένα ψέμα είναι πια μεγαλύτερο από το άλλο και όλα είναι στον αέρα. Εάν υπήρχε «βραβείο ψεύδους» είναι βέβαιο ότι θα το κέρδιζε με διαφορά. Θα ήταν μακράν πρώτος. Δεν παίζεται!!!
Τελευταία η βελόνα έχει κολλήσει στο όνομα Μητσοτάκης. Δεν έχει να πει και να προτείνει τίποτα ο κ. Τσίπρας στους πολίτες. Σε κάθε του παρουσία προσπαθεί με την παραπληρηφόρηση, την διαστρέβλωση και το ψέμα να αποδομήσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο διχαστικός του λόγος, ο «Πολακισμός» και η παροχολογία είναι το τελευταίο χαρτί του κ. Τσίπρα. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεγελάσει για άλλη μια φορά τους πολίτες ξεχνώντας, ηθελημένα βέβαια, πως ο ίδιος είναι πρωθυπουργός τέσσερα χρόνια. Παίζει την τελευταία του «ζαριά».
Απέναντι του όμως έχει την πλειοψηφία των πολιτών. Έχει, επίσης, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα πρόγραμμα ξεκάθαρο και δίκαιο για όλους τους πολίτες. Ένα πρόγραμμα ελπιδοφόρο για την Πατρίδα μας και ένα πρόγραμμα που όσο και αν προσπαθεί ο κ. Τσίπρας δεν αντιγράφεται!!
Το στοίχημα για τη Ν.Δ. είναι η επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα όλων των πολιτών και όχι, φυσικά , των κρυφών «σκαφάτων» διακοπών του κ. Τσίπρα και των υπουργών του. Οι Ευρωεκλογές , όπως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δήλωσε στη Βουλή, θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης των πολιτών προς την κυβέρνηση και όχι απλά μια δημοσκόπηση. Εάν τις κερδίσει, λοιπόν, θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Εάν, όμως, τις χάσει – και θα τις χάσει – θα είναι ψήφος δυσπιστίας. Και τότε πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές. Εθνικές εκλογές που θα φέρουν στη χώρα μας τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, ένα νέο ξεκίνημα και την κανονικότητα!!
Το παραλήρημα και τα ψέματα του κ. Τσίπρα τελειώνουν στις 26 Μαΐου.
Την απάντηση θα τη δώσει, όπως το κάνει σε κάθε επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Λαός.
Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για την Ευρώπη. Ψηφίζουμε για την Ελλάδα!!
ΩΣ ΕΔΩ!!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!!!

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*