ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Ψηφοδέλτια νίκης τα ψηφοδέλτια της ΝΔ»

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Κανένα μάθημα από την ήττα του ο ΣΥΡΙΖΑ»
Άκης Αξαόπουλος
19/06/2019 12:51
 
 
 

 

Για ριζική ανανέωση της ΝΔ και κατάρτιση ψηφοδελτίων με «άφθαρτα» πρόσωπα κάνει λόγο η ΝΟΔΕ Κυκλάδων.
Με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η ΝΟΔΕ απευθύνεται επίσης και στους πολίτες, τους οποίους καλεί να δώσουν την νίκη στην ΝΔ, προκειμένου «να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών».

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ Κυκλάδων:
Η ριζική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας που είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται πράξη με τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) ανακοίνωση των 419 υποψηφίων βουλευτών της, οι οποίοι θα διεκδικήσουν μια θέση στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Ακόμη μια δέσμευση του Προέδρου μας γίνεται πράξη. Έξι στους δέκα υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων σε Εθνικές εκλογές.
Ανάμεσα στους 419 υποψηφίους είναι και οι δικοί μας, υποψήφιοι βουλευτές, που καλούνται να εκπροσωπήσουν τη Νέα Δημοκρατία και να πείσουν τους πολίτες να τους εμπιστευτούν για την επόμενη μέρα.
Οι έξι υποψήφιοι καλούνται, μαζί με όλα τα στελέχη μας να δώσουν την πιο κρίσιμη μάχη της Πατρίδας μας. Η Ελλάδα πρέπει στις 7 Ιουλίου να αλλάξει σελίδα. Οι Ευρωεκλογές έδειξαν το δρόμο. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 7ης Ιουλίου.
Στον αγώνα αυτόν κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ και ο καθένας και η καθεμιά από το δικό του/της μετερίζι πρέπει να δώσουμε τη μάχη, για να απαλλαγεί η Χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών.
Προσωπικά, ως πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., αλλά και εκπροσωπώντας όλα τα μέλη μας, εύχομαι στους υποψήφιους βουλευτές μας καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!
Θα δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί. Στόχος μας είναι μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη για όλους τους Έλληνες.!! Μια νίκη για τις Κυκλάδες μας.!!
Οι έξι υποψήφιοι , του ψηφοδελτίου νίκης του Νομού μας είναι:
*Βακόνδιος Γεώργιος – Οικονομολόγος
*Βρούτσης Ιωάννης – Οικονομολόγος
*Καφούρος Μάρκος – Γεωπόνος
*Μονογυιού Κατερίνα – Διαιτολόγος
*Πρίνια Δέσποινα – καθηγήτρια ΑΕΙ
*Φόρτωμας Φίλιππος – Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Ισχυρή Ανάπτυξη»
«Αυτοδύναμη Ελλάδα» – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

(Visited 68 times, 1 visits today)