Στο Επιμελητήριο Κυκλάδων ο Δημήτρης Καζάκης

admin
05/06/2015 06:54
 
 
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε ο Δημήτρης Καζάκης, ένας εκ των ιδρυτών του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Σύρο και των συναντήσεων του με φορείς του νησιού.

Συνοδευόμενος από την υπεύθυνη του πυρήνα Ε.ΠΑ.Μ. Σύρου Ζωγραφιά Δόγου, τον Δημήτρη Κυπριώτη και άλλα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ, ο κ. Καζάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Ρούσσο, μέλη του Δ.Σ. και στελέχη του φορέα.

Ανοίγοντας τη συζήτηση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε τα προβλήματα της νησιωτικότητας και συγκεκριμένα το ζήτημα της αύξησης του ΦΠΑ, καθώς και το «διαμελισμό» των δημόσιων υπηρεσιών στο νομό των Κυκλάδων, τονίζοντας τον αντίκτυπο που έχουν όλες αυτές οι ενέργειες στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στάθηκε επίσης στη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει το Επιμελητήριο προκειμένου – μέσα σε αυτό το άκρως δυσμενές κλίμα – να υποστηρίξει με συνεχή δράση και παρουσία τους επιχειρηματίες του νομού.

Από την πλευρά του, ο κ. Καζάκης επισήμανε ότι η περίοδος των επόμενων μηνών θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία της χώρας και αναφέρθηκε στις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. αναφορικά με την οικονομική κρίση και την πολιτική κατάσταση.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου, «η συνάντηση αποτέλεσε ευκαιρία για γόνιμο διάλογο», ενώ κατά την παραμονή του κ. Καζάκη στη Σύρο πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και στο Νεώριο.

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*