Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας στις Κυκλάδες

Λαϊκής Ενότητας
Newsroom
02/07/2019 12:06
 
 
 

 

Τρεις είναι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας στις Κυκλάδες.

Όπως ανακοινώθηκε από το κόμμα, οι υποψήφιοι βουλευτές στις Κυκλάδες είναι οι:

Γρηγόρης Μισκεδάκης
Γιώργος Βλάχος
Δήμητρα Τσάμη

Βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών

Γρηγόρης Μισκεδάκης

Ο Γρηγόρης Μισκεδάκης γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1979. Είναι δικηγόρος μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και μεταπτυχιακός φοιτητής στο εργατικό δίκαιο στη Νομική Σχολή Αθήνας. Ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και δύο φορές υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές το 2010 και το 2014. Αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2015 μετά την ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος που επέφερε η υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου. Έκτοτε δραστηριοποιείται πολιτικά στο χώρο της Λαϊκής Ενότητας, όντας υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων το 2015.

Γιώργος Βλάχος

Ο Γιώργος Βλάχος γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στη Μεσαριά της Σαντορίνης. Αφού αποφοίτησε το Ενιαίο Λύκειο Θήρας το 2003, σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών. Σήμερα, είναι μάχιμος  δικηγόρος με δραστηριότητα στην Αθήνα και στις Κυκλάδες. Συμμετείχε από μαθητής και φοιτητής σε όλες τις μεγάλες κινητοποιήσεις, σε κινήματα υπεράσπισης κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων, σε κινήματα υπεράσπισης ελεύθερων χώρων. Δραστηριοποιήθηκε στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων από το 2007 με την ΕΝΑΝΤΙΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ  και σήμερα τη Λαϊκή Ενότητα.

Δήμητρα Τσάμη

Η Δήμητρα Τσάμη γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός. Εργάζεται από το 1985 ως ιδιωτική υπάλληλος.Εντάχθηκε στην ΚΝΕ το 1974.Εργάστηκε για σειρά ετών στο τμήμα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2015 είναι συνεργάτης του Νίκου Χουντή.

(Visited 144 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*