Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Άκης Αξαόπουλος
12/07/2019 12:52
  •  
  •  
  •  

 

Ευχαριστίες προς τους Συριανούς και τις Συριανές που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τον κατέστησαν πρώτη πολιτική δύναμη στο νησί, καθώς και προς τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που συμμετείχαν στην προεκλογική μάχη, απηύθυνε με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου.
Ακόμη, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον επανεκλεγέντα βουλευτή Νίκο Συρμαλένιο και να τονίσει ότι θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των κατακτήσεων των τεσσάρων προηγούμενων χρόνων.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σύρου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Σύρου, έναν-έναν τους 4.585 συμπολίτες μας που ξεπέρασαν την γκρίζα προπαγάνδα της ισοπέδωσης του θετικού έργου που έγινε στη Σύρο, στις Κυκλάδες αλλά και σε όλη την Ελλάδα, παρέβλεψαν τα όποια λάθη, αδυναμίες και παραλήψεις μας και συστρατεύθηκαν μαζί μας αποφασίζοντας για την ζωή τους.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη αλλά και όλους τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, που μαζί με τον σύντροφο μας Αντώνη Συρίγο, ο οποίος τίμησε με το έργο και το ήθος του την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, έδωσαν έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα με πείσμα και μαχητικότητα, καθιστώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστό 38,89%, την πρώτη πολιτική δύναμη στη Σύρο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον σύντροφό μας βουλευτή Νίκο Συρμαλένιο και δηλώνουμε ότι όλοι μαζί θα είμαστε παρόντες για να υπερασπιστούμε όσα κατακτήθηκαν στα τέσσερα αυτά χρόνια, απέναντι σε κάθε προσπάθεια κατεδάφισής τους, σε κάθε μέτρο που θα θίγει τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας στο νησί μας, στις Κυκλάδες, στη χώρα.
Σε αυτό τον αγώνα, καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Σύρου που βρεθήκαμε μαζί στην εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, να ενώσουμε δυνάμεις.

(Visited 37 times, 1 visits today)