Τοποθέτηση Νίκου Μανιού στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας

admin
15/06/2015 08:28
 
 
 

Στη διαπίστωση ότι παρέμειναν ανεφάρμοστα τα συμπεράσματα και οι προτάσεις που προέκυψαν από τις συνεδριάσεις της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, προέβη ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, ο οποίος κατέχει τη θέση του προέδρου στην εν λόγω Επιτροπή.

Επιπλέον, σημείωσε ότι η Επιτροπή δεν θα μπει στη διαδικασία επανάληψης προηγούμενων θεματικών συνεδριάσεων, αλλά θα επανεξεταστούν οι πιο σημαντικές εξ αυτών που χρήζουν περισσότερης προσοχής ή και νέας προσέγγισης.

Ο κ. Μανιός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι στα νησιά παρατηρούνται αναλογικά περισσότερα δυστυχήματα και το έθεσε σε μελλοντική ημερήσια διάταξη, ενώ δεν παρέλειψε να θίξει την Οδική Ασφάλεια κι από την κοινωνιολογική σκοπιά, τονίζοντας ότι πρέπει να εξεταστεί συμπεριφορικά η στάση που κρατάμε κατά την διάρκεια της οδήγησης.

«Η κοινωνία συχνά μας οδηγεί σε έναν ατομικό τρόπο συμβίωσης, σε μια συμπεριφορά που δεν λαμβάνει υπόψη τον συνάνθρωπο. Θα πρέπει να στοχεύσουμε στην ανάπτυξη μιας συγχωρητικής και ανεκτικής στάσης με αναφορά στον συνάνθρωπο κατά την διάρκεια της οδήγησης» δήλωσε σχετικά ο κ. Μανιός.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*