Η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο 12ο τακτικό συνέδριο

Άκης Αξαόπουλος
14/09/2019 13:34
 
 
 

 

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το 12ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, της μεγαλύτερης κομματικής νεολαίας της χώρας. Την ημέρα ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, στις 4 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ημέρα «γενεθλίων» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Τις εργασίες του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ θα ανοίξει με ομιλία του ο πρωθυπουργός της Ελλάδος και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η οργάνωση της ΟΝΝΕΔ δίνει το έναυσμα στους νέους να δραστηριοποιηθούν και να συμβάλουν για το καλό και την ανάπτυξη της χώρας μας. Μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η χώρα επέστρεψε στην κανονικότητα με την εκλογή της ΝΔ και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό υψώνοντας το ανάστημά, κερδίζοντας και δημιουργώντας μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με προορισμό την αειφόρο ανάπτυξη της χώρας, με στόχο μια Ελλάδα δυνατή και στο κέντρο ο πολίτης.

Στην πορεία για το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δίνει το παρόν έχοντας 6 υποψηφίους συνέδρους, όπου θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία αντιπροσωπεύοντας παράλληλα την Νάξο και τις Κυκλάδες, δείχνοντας τον παλμό της νεολαίας από τα νησιά μας!!!

Η ΟΝΝΕΔ θα βρίσκεται δίπλα στο νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ που θα εκλεγεί στο ερχόμενο συνέδριο 4-5-6 Οκτωβρίου, τόσο για να δυναμώσει η φωνή της νεολαίας στις Κυκλάδες όσο και να βρίσκεται πάντοτε ως αρωγός στις αναγκές και στα προβλήματα της κοινωνίας.

Καλούμε όλους τους νέους από τον νομό Κυκλάδων να συστρατευτούν σ’ αυτήν την νέα προσπάθεια με κύριο στόχο την αναγέννηση της παράταξης και της πατρίδας. Δεν περισσεύει κάνεις από αυτή την προσπάθεια.

Υποψήφιοι Σύνεδροι: (members.onned.gr)
1. Πολυκρέτης Ευστάθιος
2. Σιδερής Νικόλαος
3. Ψαρρός Σπυρίδων
4. Μανδηλαράς Αντώνιος
5. Μαργαρίτης Νικόλαος
6. Σαντοριναίος Αντώνιος

(Visited 138 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*