Φ. Φόρτωμας: Επίσκεψη στη Σύρο και συνεργασία με τοπικούς φορείς

Άκης Αξαόπουλος
26/09/2019 18:55
 
 
 

Σειρά συναντήσεων και επαφών με εκπροσώπους τοπικών φορέων και θεσμών, αλλά και συμμετοχή σε σημαντικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, είχε κατά την πενθήμερη επίσκεψή του στην Σύρο από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Ειδικότερα, συμμετείχε στη λαμπρή τελετή των εγκαινίων του νέου Βαμβακάρειου Γυμνάσιου το οποίο ξεκίνησε φέτος τη λειτουργία του· στο πανσυριανό προσκύνημα της Παναγίας Φανερωμένης· στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Anima Syros 12 στην από κοινού πρωτοβουλία του Α.Ο. Φοίνικα και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για την προσέλκυση εθελοντών δοτών του μυαλού των οστών καθώς και σε άλλες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Ο κ. Φόρτωμας, είχε μια σειρά από συναντήσεις με : τον Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο και τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου κ. Πέτρο Στεφάνου, τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Νίκο Λειβαδάρα, τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, τους επικεφαλής των αστυνομικών και λιμενικών υπηρεσιών, τους προϊστάμενους Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, την Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας Σίσσυ Γκίκα, η οποία επισκέφθηκε την πρωτεύουσα των Κυκλάδων τις προηγούμενες ημέρες, την υπεύθυνη της «Στέγης Ανηλίκων Σύρου» Μαρία Φωστέρη, τους Προέδρους της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και της Δημ. Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Σύρου, όπως επίσης και με εκπροσώπους τοπικών συλλόγων και απλούς πολίτες.

Οι παραπάνω συναντήσεις υπήρξαν ιδιαίτερα εποικοδομητικές, καθώς διαπνέονταν από πνεύμα για γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία σε ποικίλα ζητήματα.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.