Στο «τιμόνι» του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου ο Συριανός πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Βακόνδιος

vakondios synentefksi 2
Άκης Αξαόπουλος
17/10/2019 11:33
 
 
 

 

Στη θέση του Εκτελεστικού Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Α.Ε. εξελέγη ο Συριανός πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ, οικονομολόγος Γιώργος Βακόνδιος, κατόπιν συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ και διαχειρίζεται το ιστορικό λιμάνι του Λαυρίου, όπου υπάρχουν δραστηριότητες ακτοπλοΐας, αλιείας, κρουαζιέρας, τουριστικών σκαφών, καθώς και μεταφοράς φορτίων.

Μετά την εκλογή του, ο κ. Βακόνδιος ευχαρίστησε τόσο τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Ναυτιλίας και το ΤΑΙΠΕΔ για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του, ενώ παράλληλα δεσμεύθηκε ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε να υπάρξει μεγιστοποίηση της απόδοσης του λιμανιού του Λαυρίου προς όφελος της κοινωνίας.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Βακόνδιου:
Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Το λιμάνι του Λαυρίου όπως κάθε λιμάνι είναι πηγή ζωής και ανάπτυξης για την πόλη που το φιλοξενεί.
Ειδικότερα όμως το λιμάνι του Λαυρίου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό asset της Ελληνικής Πολιτείας και έχει πολλές δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, ώστε να συμβάλλει στο μέτρο που του αναλογεί στην οικονομική ανάπτυξή της Ελλάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους συνεργάτες του, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη και το ΤΑΙΠΕΔ για την μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Δεσμεύομαι ότι μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους της Εταιρίας θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να επιτύχουμε και να ξεπεράσουμε τους στόχους της εταιρίας και των μετόχων της, καθώς και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πρωθυπουργού και της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Γνωρίζω ότι η ευθύνη που αναλαμβάνουν είναι τεράστια, όχι μόνον λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του αντικειμένου της εταιρίας, αλλά κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου ανήκει στην πολιτεία και επομένως πρέπει να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του λιμανιού προς όφελος της κοινωνίας.

(Visited 94 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*