“Αποτελεί θράσος να ζητά ο κ. Γλέζος από το ΚΚΕ να στηρίξει το «ΟΧΙ»

admin
04/07/2015 10:26
 
 
 

Απάντηση στα όσα αναφέρει για το ΚΚΕ στο προεκλογικό του μήνυμα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, δίνει η ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ.  

Σε προεκλογική του δήλωση ο Μανώλης Γλέζος σε μια προσπάθεια προσέγγισης των ψηφοφόρων του ΚΚΕ τους καλεί να ψηφίσουν “ΟΧΙ” και να μην αφήσουν το “ΑΚΥΡΟ” να ακυρώσει το μέλλον της πατρίδας. Η ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ απαντά ότι…

Αποτελεί τουλάχιστον θράσος να απευθύνεται ο κ. Γλέζος στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να στηρίξουν το κάλπικο και ψεύτικο «ΟΧΙ» του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ‘πρεπε ο κ. Γλέζος να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από όλους όσους ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα ψέματα που είπαν προεκλογικά και όχι μόνο για να υφαρπάξουν την ψήφο του.

Ο κ. Γλέζος γνωρίζει πολύ καλά και από ΠΑΛΙΑ ότι το ΚΚΕ δε δουλώνει, δεν υπογράφει, δε θα το βάλουν στο χέρι, ούτε το κεφάλαιο ούτε θα το παρασύρουν στον κατήφορο που έχουν πάρει όλοι αυτοί οι «αγωνιστές» που με δήθεν αντιστασιακές κορώνες βάζουν το λαό να συναινέσει και να υπογράψει την καρατόμησή του με το ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ.

Συνένοχο, κ. Γλέζο, το ΚΚΕ δε θα το κάνετε στις αντιλαϊκές πολιτικές σας και στο μνημόνιο που έχετε ήδη στείλει και συμφωνήσει με τους εταίρους σας, τους «θεσμούς». Εμείς τους λύκους δε τους ντύνουμε με προβιά αρνιού.

Αυτό για εσάς όμως δεν είναι παράδοξο, γιατί εδώ και πολλά χρόνια έχετε διαλέξει ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν του ΚΚΕ, ένα δρόμο πολύ μακριά από τις αγωνιστικές παραδόσεις των κομμουνιστών στις οποίες αναφέρεστε. Όπως, για παράδειγμα, όταν ταυτιστήκατε και αξιοποιηθήκατε κατάλληλα από το ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1980 προκειμένου να «κερδίζει» ψήφους αριστερών, όταν συνεργαστήκατε με το Συνασπισμό της Αριστεράς, το κόμμα που ψήφισε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ τη δεκαετία του 1990 που καθόρισε την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ, δηλαδή το μνημόνιο των μνημονίων.

Δικαίωμά σας, ο καθένας διαλέγει την πορεία του, αρκεί να μη γίνεται τιμητής άλλων που επιμένουν να ακολουθούν μια πορεία ασυμβίβαστη, κόντρα στο ρεύμα της υποταγής, κόντρα σε όλες τις ξένες για το λαό σημαίες, που δεν καλούν το λαό να διαλέξει δημίους. Αυτές τις αγωνιστικές παραδόσεις τιμά το ΚΚΕ με τη στάση του σε αυτό το δημοψήφισμα και καλεί το λαό να ακυρώσει στην πράξη τα κάλπικα διλήμματα λέγοντας ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ, ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ“.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*