Το αθλητικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης στηρίζουν οι ΝΟΔΕ Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

Άκης Αξαόπουλος
13/11/2019 12:34
 
 
 

 

Σε κοινή δήλωση στήριξης του αθλητικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης προχώρησαν οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Νοτίου Αιγαίου κ.κ. Καφτηράνης και Μπακίρης.

Σε αυτήν, χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο «τομή για τον αθλητισμό της χώρας», καθώς οι κανόνες που θα θεσπίσει, θα αντιμετωπίσουν την βία στον αθλητισμό, θα προάγουν το ολυμπιακό ιδεώδες και θα κρατήσει μακριά τα ιδιωτικά συμφέροντα και τις σχέσεις εξάρτησης.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο της δήλωσης:
Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, έχουν φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ένα νομοσχέδιο «που θα αποτελεί τομή για τον αθλητισμό της χώρας».
Ένα νομοσχέδιο που συμβάλλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας και προσαρμόζει το Δίκαιο της χώρας μας στο Κοινοτικό Κεκτημένο. Το Αθλητικό νομοσχέδιο περιλαμβάνει προς ψήφιση κανόνες, μακριά από ένα σύστημα αρμοδιοτήτων που αγκυλώνεται από ιδιωτικά συμφέροντα και σχέσεις εξάρτησης.
Για ακόμη μια φορά η σημερινή κυβέρνηση μένει συνεπής σε μια προσπάθεια εξυγίανσης και μεταρρυθμίσεων που προάγουν την Ισχυρή Ανάπτυξη. Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, για την πειθαρχία, τον έλεγχο, την προαγωγή του ολυμπιακού ιδεώδους.
Στηρίζουμε την καινοτόμο νομοθέτηση, στηρίζουμε την αλλαγή, την εξέλιξη, που τολμά να πλήξει κάθε τι που προσβάλλει το αθλητικό ιδεώδες.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.