Συνάντηση Φόρτωμα με τον πρόεδρο του ΙΝΕΒΙΔΙΜ για την Δια Βίου Μάθηση στις Κυκλάδες

Newsroom
27/11/2019 18:28
 
 
 

Με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΒΙΔΙΜ) Κωνσταντίνο Δέρβο συναντήθηκε χθες ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας.
Η ατζέντα της συζήτησης περιλάμβανε θέματα που αφορούν στο ΙΝΕΒΙΔΙΜ και ειδικότερα την καθιέρωσή του στις Κυκλάδες, με έναν από τους βασικούς στόχους να είναι η ομαλοποίηση λειτουργίας των ΔΙΕΚ (Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης) σε Σύρο και Νάξο.
Παράλληλα, όπως προέκυψε από τη συνάντηση, αναμένεται η επέκταση λειτουργίας των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης και των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας σε νησιά του νομού Κυκλάδων, «θεσμοί χρήσιμοι για την εκπαίδευση και τον καθορισμό στόχων των ενηλίκων» όπως δήλωσε ο κ. Φόρτωμας.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Δέρβο, θα ληφθούν πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού, μέσω εφαρμογής προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης στα σχολεία.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.