Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Κυκλάδων για την επίσκεψη Ζαχαράκη στη Σύρο

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: "Οι πολίτες μίλησαν - Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα"
Newsroom
04/02/2020 10:53
 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας για τη βασιλόπιτα με χοροεσπερίδα στη “Ζοζεφίνα” στο Γαλησσά.

Στην κατάμεστη, από μέλη μας, αίθουσα η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Υπουργός μας Ιωάννης Βρούτσης, αλλά και οι Βουλευτές μας Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας στο λόγο τους ανέπτυξαν την πολιτική επικαιρότητα και φυσικά το έργο στους επτά (περίπου) μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ.

Στα πλαίσια της επίσκεψης η κα Ζαχαράκη και ο κ. Βρούτσης με τους βουλευτές και τα στελέχη μας είχαν την ευκαιρία, επίσης, να συναντηθούν και να συζητήσουν με φορείς της Σύρου, τον Δήμαρχο, τον Χωρικό Αντ/ρχη, τον Μητροπολίτη Δωρόθεο Β’, τον Καθολικό Επίσκοπο Στεφάνου, με εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης. Επίσης στην τρίωρη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ υπήρξε μια αμφίδρομη ενημέρωση, επί τοπικών θεμάτων, μεταξύ Υπουργών και μελών της ΝΟΔΕ.

Ευχαριστούμε την κα Ζαχαράκη που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και στις φίλες της ΝΔ για τη συνεχή ανιδιοτελή στήριξη και αγάπη τους. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το μέλλον της Ελλάδας μας.

Ευχαριστούμε, επίσης, τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη των εκδηλώσεων μας.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.