Δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου στη συνέντευξη τύπου του Παναγιώτη Λαφαζάνη

admin
08/09/2015 8:33
 
 
 

 

«Ετούτες οι εκλογές είναι καθοριστικές γιατί δίνουν τη δυνατότητα να σαρώσει ο λαός με τη βούληση τη δική του όλο το σάπιο καθεστώς, όλο το καταπιεστικό καθεστώς, όλο το καθεστώς της βίας και της διαφθοράς και να αναδείξει πρωταγωνιστή τον εαυτό του» τόνισε ο Μανώλης Γλέζος σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην ΕΡΤ1.

«Αν έχει κάποια αξία η γνώμη μου, τούτες οι εκλογές δεν είναι κρίσιμες, αλλά είναι καθοριστικές για την τύχη του λαού μας για πολλές δεκαετίες»τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: 
«Νομίζω ότι εμάς η ιστορία, τον κάθε ψηφοφόρο, δεν τον καλεί να κρίνει, δεν τον καλεί να διαλέξει , τον καλεί να αποφασίσει. Να αποφασίσει επιτέλους να πάρει ο λαός στα χέρια του την τύχη του, το παρόν και το μέλλον του»  
Ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε από τον λαό να «αφουγκραστεί την ιστορία που μας χτυπά την πόρτα και να πάμε όλοι μαζί να την ανοίξουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν θεατές σε αυτόν τον αγώνα, δεν μπορεί να υπάρχουν απαθείς, όλοι πρέπει να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις, όλοι πρέπει να προχωρήσουμε από κοινού στον αγώνα και να πάμε να ανοίξουμε την πόρτα της ιστορίας, για να περάσουν οι ελπίδες, για να περάσουν τα οράματα, για να περάσει το μέλλον που ανήκει σε εμάς, κι όχι σε κανέναν άλλο».

Τέλος, κάλεσε όλους τους παλιούς του συναγωνιστές να σταθούν μπροστάρηδες στον αγώνα: «Γι αυτό καλώ όλους τους παλιούς συναγωνιστές μου να σταθούν όπως και τότε και πάλι μπροστάρηδες στον αγώνα για το δίκαιο και την λευτεριά κι όλοι μαζί να αναφωνήσουμε “εμπρός Ελλάς για την Ελλάδα, για το δίκαιο και την λευτεριά».

{youtube}nFH5eGcKhTo{/youtube}

(Visited 9 times, 1 visits today)
Latest Post