ΣΥΡΙΖΑ Σύρου: «Την Κυριακή κερδίζουμε το αύριο!»

admin
18/09/2015 13:58
 
 
 

Ως την «πλέον καθοριστική μεταπολιτευτικά εκλογική αναμέτρηση, όπου θα κριθεί η ταυτότητα που θα έχει το αύριο» για την πατρίδα μας χαρακτηρίζει τις εκλογές της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστό ότι το μήνυμα που ελήφθη από τους πολίτες και τους φορείς της Σύρου (κατά τη διάρκεια επαφών και συναντήσεων που είχε ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Συρίγος και μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ) ήταν ότι «προς λύπη των ξένων και εγχώριων συντηρητικών κατεστημένων, το – κατά δήλωση κ. Μεϊμαράκη – “πείραμα ΣΥΡΙΖΑ” είναι αυτό που η κοινωνία θα επιλέξει την Κυριακή για να δοκιμαστεί στο “αντιδραστήριο” της ιστορίας».

«Οι πολίτες δείχνουν αποφασισμένοι στις 20 Σεπτεμβρίου να τους χαλάσουν τα σχέδια. Η απάντηση απέναντι στις επιδιώξεις και τις μεθοδεύσεις των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων της Ευρώπης και των εγχώριων εκπροσώπων τους για “αριστερή παρένθεση”, θα είναι ηχηρή και αποφασιστική. Ισχυρή εντολή στην ελπίδα, για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για μια αριστερή, δημοκρατική, ριζοσπαστική διακυβέρνηση» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου στην ανακοίνωση του.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*