Κ. Μονογυιού: Υπεγράφη η απόφαση για προσθήκη της ειδικότητας «Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού» στο ΕΠΑΛ Άνδρου

Άκης Αξαόπουλος
29/05/2020 23:48
 
 
 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη που αποδέχτηκε την πρότασή μου και υπέγραψε την απόφαση για προσθήκη της ειδικότητας «Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού» του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο ΕΠΑΛ Άνδρου.

Η προσπάθεια έγινε με πρωτοβουλία της Ναυτιλιακής Ένωσης Ανδριωτών, (Andros Maritime Association) η οποία και θα συνεισφέρει για την μετατροπή και διαμόρφωση του κτηριακού συγκροτήματος του ΕΠΑΛ Άνδρου.

Επίσης η δημιουργία του τμήματος Μηχανικών ήταν ένα διαχρονικό αίτημα της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, και Δήμου Άνδρου.

Οι νέοι που επιθυμούν να ακολουθήσουν αυτό το ναυτικό επάγγελμα θα έχουν πλέον πλήρη κατάρτιση και τα Ελληνικά πλοία θα στελεχώνονται από νέους που θα συνεχίσουν τις Ναυτικές Παραδόσεις της χώρας μας. Για το θετικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον Γεώργιο Πατέρα Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

 

 

 

(Visited 479 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.