Ανασχηματισμός: Τελειώνει και τους τρεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης
Άκης Αξαόπουλος
01/07/2020 13:03
 
 
 

 

Είναι κοινό μυστικό ότι ο ανασχηματισμός βρίσκεται προ των πυλών. Ο χρόνος της ανακοίνωσής του θα αποφασιστεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του instanews.gr ειλημμένη είναι η απόφαση φρεσκαρίσματος του κυβερνητικού σχήματος και οι αλλαγές προσώπων σε θέσεις-κλειδιά.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η απομάκρυνση τριών στελεχών της κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα Γιάννης Βρούτσης, Χάρης Θεοχάρης και Λευτέρης Αυγενάκης δεν θα συνεχίσουν στις θέσεις τους, ενώ μένει να ξεκαθαρίσουν ακόμα δυο ζητήματα.

Αν το άνοιγμα στην κεντροαριστερά θα σηματοδοτηθεί με την είσοδο του Γιάννη Μανιάτη στην κυβέρνηση και ποιες γυναίκες θα μπουν στο σχήμα, μετά και την δέσμευση του πρωθυπουργού ότι το γυναικείο στοιχείο θα είναι έντονο στη νέα κυβέρνηση.

Η Νίκη Κεραμέως φλερτάρει έντονα με την αλλαγή χαρτοφυλακίου, ενώ βέβαιη θεωρείται η είσοδος της Όλγας Κεφαλογιάννη στο κυβερνητικό σχήμα. Θέμα Ευάγγελου Βενιζέλου (για την ώρα) δεν υφίσταται…

(Visited 738 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.