Επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στην Κέα

Άκης Αξαόπουλος
04/08/2020 11:33
 
 
 

 

Επίσκεψη στην Κέα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας το τριήμερο από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας την Παρασκευή 31 Ιουλίου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Κέας στην Ιερά μονή Παναγίας Καστριανής, όπου πραγματοποιήθηκαν, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου Β΄, τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος αύλειου χώρου του Ιερού Προσκυνήματος και η τελετή αναγόρευσης της κ. Μαρίνας και του κ. Αθανασίου Μαρτίνου σε επίτιμους Δημότες Κέας και η ανακήρυξή τους σε Μεγάλους Ευεργέτες.

Το πρωί του Σαββάτου 1 Αυγούστου, ο κ. Φόρτωμας παρακολούθησε τη θεία λειτουργία που τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου, στον Ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην Ιουλίδα, για την επέτειο των 42 χρόνων από την έλευση σε αυτόν ιερού αποτμήματος των λειψάνων του Αγίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο νησί ο κ. Φόρτωμας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού και να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, την υγεία, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και τη νησιωτικότητα.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων, μετά το πέρας της επίσκεψής του δήλωσε: «Το παράδειγμα του ζεύγους Μαρτίνου αποτελεί τη φωτεινή πλευρά μιας περιόδου ιδιαίτερα κρίσιμης για την χώρα μας και για τα νησιά μας. Είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς ως νησιώτες να γινόμαστε κοινωνοί και αποδέκτες κινήσεων που γίνονται από καρδιάς και με ιδιαίτερη αγάπη για τα νησιά μας. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία!».

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*