Ν. Συρμαλένιος: Η στάση των οργάνων της “τάξης” στην Τήνο έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο

Άκης Αξαόπουλος
27/12/2020 12:36
 
 
 

Μέρες Χριστουγέννων και ο υπερβάλλων ζήλος των οργάνων της “τάξης” και στη συγκεκριμένη περίπτωση του Λιμενικού της Τήνου, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Με κατασκευασμένες και ψευδείς κατηγορίες καταλογίζουν πρόστιμα και καλούν σε απολογία όσους πολίτες θεωρούν ότι πρωτοστατούν στο κίνημα κατά των ανεμογεννητριών, με προφανή στόχο για άλλη μια φορά να τους εκφοβίσουν και να συνετίσουν όσους και όσες “δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις”……

Είναι απίστευτη η ενέργεια του Λιμενικού της Τήνου, παραμονές Χριστουγέννων, να καλεί στο λιμεναρχείο πολίτες και να τους επιβάλλει πρόστιμα για παρουσία τους σε συγκέντρωση στην οποία δεν συμμετείχαν, προφανώς καταλογίζοντας τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία, με βάση τον κατάλογο των “διωκόμενων” που από καιρό έχουν σχηματίσει οι κατασταλτικές αρχές από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των ανεμογεννητριών που έλαβαν χώρα όλο το προηγούμενο διάστημα. Όπως επίσης είναι απόλυτα καταδικαστέα η απόδοση προστίμων και σε όσους/όσες συμμετείχαν στη συγκέντρωση, όταν το ίδιο το κράτος χρησιμοποιεί την πανδημία ως προκάλυμμα για να επιβάλλει αποφάσεις ενάντια στη θέληση της πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας.

Υπερβαίνει λοιπόν κάθε φαντασία η κατασταλτική τρομοκρατία των οργάνων του λιμενικού σώματος, όταν προβαίνει στις συγκεκριμένες ενέργειες, κατασκευάζοντας στην κυριολεξία ανύπαρκτους ενόχους

Καταγγέλλουμε για άλλη μία φορά τη στάση αυτή, ζητάμε την άμεση ανάκληση όλων των προστίμων και όλων των κατασκευασμένων κατηγοριών εναντίον των ειρηνικά διαμαρτυρόμενων πολιτών.

Και επιτέλους, δεν θέλω να επαναλάβω και πάλι τη θέση μου για το συνολικό ζήτημα των ανεμογεννητριών, ούτε φυσικά για τις συγκεκριμένες τρείς, αλλά δεν μπορεί η δημοκρατία να καταπατείται και τα ατομικά δικαιώματα να ρίχνονται στον καιάδα. Η κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει για το αφόρητο κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργήσει απέναντι στην κοινωνία.

(Visited 175 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*