Για “προσπάθεια φίμωσης της λαϊκής έκφρασης” κατηγορεί το δήμο το ΠΑΜΕ Νάξου

admin
31/01/2016 22:57
 
 
 

Τη δημοτική αρχή καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Νάξου για το γεγονός ότι “ξήλωσε” πανό που προπαγάνδιζε την απεργία στις 4 Φλεβάρη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ Νάξου, “σε μαύρες εποχές μας γυρίζει η από τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων” και συνεχίζει:

Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του δημάρχου, πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, η γραμματεία και μέλη του ΠΑΜΕ Νάξου, με αφορμή την ενέργεια, με εντολή αντιδημάρχου, να κατεβάσουν τα συνεργεία καθαριότητας το πανό του ΠΑΜΕ από τα κάγκελα του ΓΕΛ Νάξου, που προπαγάνδιζε την απεργία στις 4 Φλεβάρη.

Η γραμματεία, ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και να επιστραφεί το πανό που εκλάπη. Η απάντηση της δημοτικής αρχής ήταν ότι έγινε για λόγους ρύπανσης και ότι το πανό δεν υπάρχει για να επιστραφεί. Στην πραγματικότητα όμως στόχος ήταν το περιεχόμενο του πανό και όχι η ρύπανση, αφού ξήλωσαν το πανό και άφησαν τα στηρίγματα!

Η δημοτική αρχή δεν μπορεί να επικαλείται λόγους ρύπανσης, τη στιγμή που τα λύματα πέφτουν ανεξέλεγκτα σε ρέματα, τη θάλασσα και τα χωριά της Ναξου είναι χρόνια ακαθάριστα και γεμάτα σκουπίδια.

Καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το Ναξακό λαό, να καταδικάσει τέτοιες ενέργειες και να συμμετέχει μαζικά στην απεργία στις 4 του Φλεβάρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Να ενώσουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, συνταξιούχους όλης της χώρας, ώστε να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η Πλουτοκρατία!

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*