Φίλιππος Φόρτωμας: «Επαναφέρουμε την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης»

Άκης Αξαόπουλος
02/07/2021 15:25
 
 
 

 

Για τους μακροπρόθεσμους στόχους της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το πλαίσιο δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού και, σε γενικές γραμμές, τη δημοσιονομική πορεία της χώρας για τα επόμενα χρόνια, μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Οικονομικής Στρατηγικής, για τα έτη 2022 – 2025».

Ο κ. Φόρτωμας ανέφερε ότι στις διατάξεις του εν λόγω νομοσχεδίου διαφαίνεται ο προγραμματισμός και οι στόχοι που έχει θέσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ουσιαστική ανάκαμψη και ολική επαναφορά της Ελλάδας σε ρυθμούς ανάπτυξης, μετά την πανδημία και την δεκαετή οικονομική κρίση.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στους στόχους της Κυβέρνησης για τα επόμενα χρόνια, με την αύξηση των επενδύσεων, τη μείωση της ανεργίας, τη μείωση του χρέους, τη βελτίωση των δεικτών της ελληνικής οικονομίας, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, αλλά και την προώθηση μεταρρυθμίσεων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Τέλος, ο κ. Φόρτωμας κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για ρητορική ενάντια στην εξέλιξη, την πρόοδο, την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, σε αντίθεση με την Κυβέρνηση, η οποία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική ανάκαμψη και ολική επαναφορά της Ελλάδας σε ρυθμούς ανάπτυξης.

«Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε να επαναφέρουμε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, να εξορθολογίσουμε τις δομές, να ενισχύσουμε την οικονομία, να προωθήσουμε τις επενδύσεις και να προβούμε σε καινοτόμες μεταρρυθμίσεις. Αυτό το στοίχημα κερδίζουμε μέρα με την ημέρα και με αυτό ως πυξίδα θα συνεχίσουμε τη διακυβέρνησή μας!» είπε ο κ. Φόρτωμας.

(Visited 42 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*