Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου

Άκης Αξαόπουλος
20/10/2021 8:31
 
 
 

 

Σε λίγα λεπτά ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη μετέβη στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου και συσκέφθηκε με τους συνεργάτες του.

Περίπου στις επτά το απόγευμα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Φώφη Γεννηματά, την οποία ενημέρωσε για την απόφασή του και εκείνη, από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται, του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως έκανε και με τους άλλους υποψηφίους.

Ο κ.Παπανδρέου ζήτησε κάμερα από την ΕΡΤ και η δήλωσή του μαγνητοσκοπήθηκε λίγο μετά τις 8. Πλέον η ΕΡΤ αναμένεται να μοιράσει το βίντεο σε όλα τα ΜΜΕ για να μεταδοθεί.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, με στόχο “η Προοδευτική Παράταξη να ξαναγίνει μεγάλη και ισχυρή” και να υπάρξει μία πρόταση “Προοδευτικής διακυβέρνησης ενάντια στη Συντηρητική”.

Αύριο θα υπάρξουν αναλυτικότερες δηλώσεις.

Αυτή την ώρα οι πόρτες του Ιδρύματος είναι κλειστές για τους δημοσιογράφους, ενώ η δήλωση αναμένεται να μοιραστεί στα ΜΜΕ από την ΕΡΤ. Πριν από λίγα λεπτά στο κτίριο μπήκε και ο Γιώργος Πεταλωτής, κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 66 times, 1 visits today)