Με “NEW MYTHOLOGIES” ανοίγει αυλαία το Φεστιβάλ Νάξου στον Πύργο Μπαζαίου

bazeos towel 2016 2
admin
17/06/2016 19:31
 
 
 

Με τα εγκαίνια της έκθεσης “NEW MYTHOLOGIES” ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 18 Μαΐου στις 8:00 το βράδυ, το 16ο Φεστιβάλ Νάξου, στον Πύργο Μπαζαίου. 

Επτά διεθνείς καλλιτέχνες, απο την Ιαπωνία οHiroshi Egami, από την Ισλανδία η Mireya Samper και η Kristjana Samper, από τη Λιθουανίαο Saulius Valius και η Diana Radaviciuteκαι από την Ελλάδα ο Δημήτρης Δημητριάδης κι ο Klaus PfeiFfer, με τα δικά τους εκφραστικά μέσα – λόγο, ζωγραφική, γλυπτική, video, εγκαταστάσεις in situ – και με υλικά τα οποία συλλέγουν από το νησιώτικο περιβάλλον, αφηγούνται νέες μυθολογίες που αποκαλύπτουν τη δύναμη της φαντασίας, που κρύβει ο κάθε άνθρωπος μέσα του.
bazeos towel 2016 3

Τη τελετή των εγκαινίων συμπληρώνει ηYumiko Okawa με ένα ρεσιτάλ πιάνου αφιερωμένο στους καλλιτέχνες και τους φίλους του Φεστιβάλ Νάξου.

Η έκθεση βρίσκεται κάτω από την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Πρεσβείας της Λιθουανίας, ενώ υποστηρίζεται από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, τηνBlue Star Ferries, την ΚουτελιέρηςSuper Market, το ραδιόφωνοStar of Mesogeios, τα ιντερνετικά μέσα,Culture Now,Cyklades Voice,Naxos Advisor,Naxos Τimes και το free-press περιοδικό My Naxos.
bazeos towel 2016 1

Η έκθεση θα διαρκέσει από 18 Ιουνίου έως 25 Σεπτεμβρίου 2016 και θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα. 

Info: Πύργος Μπαζαίου, 12χλμ. Χώρας Νάξου-Αγιασσού.

Τ 22850 31402 |bazeostower.gr|

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*