Παιδικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις «Απολλώνια 2016»

apollonia paidikes ekdiloseis
admin
20/06/2016 21:39
 
 
 

Το τριήμερο 7, 8 και 9 Αυγούστου θα παρουσιαστούν οι παιδικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού «Απολλώνια 2016», που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Απόλλωνα Νάξου «Άπελος».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα περιλαμβάνουν θεατρικό, παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και ομαδικά παιχνίδια, ενώ η φετινή επιπλέον δραστηριότητα θα είναι η προβολή μιας παιδικής ταινίας.

Έτσι όσα παιδιά από 5 – 15 ετών βρίσκονται στον Απόλλωνα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 10 Ιουλίου (που θα αρχίσουν οι πρόβες του θεατρικού, των χορών και των τραγουδιών) έως τις 9 Αυγούστου (που θα είναι η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων). Πληροφορίες δίνονται από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και στη σελίδα του Facebook(Άπελος – Σύλλογος Γυναικών Απόλλωνα Νάξου).

Ημερομηνία δηλώσεων για το θεατρικό 20 Ιουνίου – 10 Ιουλίου, ημερομηνία δηλώσεων για τους χορούς και τα τραγούδια 20 Ιουνίου – 20 Ιουλίου. Για τα παιχνίδια και την προβολή της ταινίας δεν κρίνεται απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής νωρίτερα από το τριήμερο των εκδηλώσεων.

Οι πρόβες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 11 Ιουλίου (18:00-20:00) και θα εξακολουθήσουν καθημερινά τις ίδιες ώρες μέχρι την παρουσίαση των δραστηριοτήτων. Την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, θα λάβουν αναμνηστικό δώρο. Για το θεατρικό, θα χρειαστούν μπλε ή γκρι ρούχα και για τους χορούς και τα τραγούδια άσπρο μπλουζάκι και μαύρο ή μπλε παντελόνι ή σορτς.

 

(Visited 42 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*