Θεατρικό Μουσείο «Ι. Καμπανέλλης»: Φιλόξενο «σκηνικό» δημιουργικών δραστηριοτήτων

mouseio kampaneli
admin
12/08/2016 08:02
 
 
 

Με αγάπη και ενθουσιασμό κάτοικοι και επισκέπτες της Νάξου έχουν «αγκαλιάσει» το Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», η μεγάλη επισκεψιμότητα του οποίου έχει ικανοποιήσει τους εμπνευστές του και ιδιαίτερα την κόρη του μεγάλου Ναξιώτη συγγραφέα Κατερίνα Καμπανέλλη.

Η Πόπη Αλιμπέρτη φιλοξένησε στο στούντιο του AegeanVoice 107.5 την κ. Καμπανέλλη, η οποία τόνισε ότι τα θετικά σχόλια των επισκεπτών του μουσείου «δίνουν δύναμη» στους συντελεστές του και συμπλήρωσε ότι «είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σε έναν τόσο μικρό τόπο, υπάρχει αυτό το μουσείο» με τις πολλές και ποικίλες δράσεις του.

Σε αυτές περιλαμβάνονται τα θεατρικά εργαστήρια παιδικών και ενηλίκων, οι προβολές ταινιών κάθε Πέμπτη, ενώ σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει και το εργαστήρι δημιουργικής θεατρικής γραφής με τη Χρύσα Σπηλιώτη.

Επιθυμία της κ. Καμπανέλλη είναι η συνέχιση της λειτουργίας του Μουσείου και κατά τη διάρκεια του χειμώνα (2-3 φορές την εβδομάδα), ώστε να γίνονται επισκέψεις από σχολεία, αλλά και θεατρικές παραστάσεις από μικρά σχήματα της Αθήνας, αφού – όπως είπε – «ο κόσμος εδώ “διψάει” για τέτοια, ειδικά τον χειμώνα».

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*