«Σύρος – Πολιτισμός 2016»: Και ροκ και παράδοση!

syros politismos 2016 2
admin
19/08/2016 13:30
 
 
 

Με ένα live rock στην παραλία του Γαλησσά ξεκινά απόψε το τριήμερο “Escape Route Anniversary Live Festival” που διοργανώνει ο Σύλλογος “ Chopper Riders Club Syros”, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016».

Στην αποψινή συναυλία (που θα ξεκινήσει στις 20:00) συμμετέχουν τα εξής συγκροτήματα: TheFists, ContraLimit, BozoSkeleton και InonLifeTree. Λόγω της συναυλίας, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 της 20ης Αυγούστου θα απαγορεύεται η κίνηση όλων των οχημάτων από την είσοδο του ξενοδοχείου “DolphinBay” έως τη προβλήτα του αλιευτικού καταφυγίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλους δρόμους.

 

chopper riders club syros

Αύριο Σάββατο 20 Αυγούστου στις 20:30 στην Λέσχη του Συλλόγου στο Μάννα, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη ροκ συναυλία με τους NeonNights, DK & TheBand. Τέλος, την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 20:30 στην πλατεία Μιαούλη θα πραγματοποιηθεί ροκ συναυλία με τους Κιθαρμόνικα, Containers και Covertale, καθώς και έκθεση μοτοσυκλετών.

Κακαβιά στον Φοίνικα

Στην πλατεία του Φοίνικα θα γίνει το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 20:30 η καθιερωμένη εκδήλωση της «Κακαβιάς», την οποία συνδιοργανώνουν η Τοπική Κοινότητα Φοίνικα, ο Επιμορφωτικός Φιλοτεχνικός Σύλλογος «Ο Φοίνικας Σύρου», ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Λόγω της διεξαγωγής της εκδήλωσης από τις 20:00 έως και τις 24:00, στο παραλιακό τμήμα του δρόμου από το ύψος των ενοικιαζόμενων δωματίων με τον διακριτικό τίτλο “BRAZZERA” έως τη διασταύρωση προς το αλιευτικό καταφύγιο, θα απαγορεύεται η κίνηση παντός οχήματος, εκτός των λεωφορείων (δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης). Η πορεία των οχημάτων προς Ποσειδωνία και αντίστροφα θα γίνεται μέσω της οδού Κριού. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλους δρόμους.

kakabia 2016

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*