Σύρος: Η Χοροθεατρική Ομάδα «Ακροποδητί» νικήτρια στα Βραβεία «Κάρολος Κουν» 2016

medusa akropoditi 1
admin
29/11/2016 10:34
 
 
 

Το Βραβείο Χορού για την παράσταση “Medusa” που παρουσιάστηκε στο θέατρο Απόλλων της Σύρου τον Οκτώβριο του 2014 απέσπασε η Ομάδα Ακροποδητί στα φετινά Βραβεία «Κάρολος Κουν».
Το Βραβείο Χορού 2016 της Ένωσης Κριτικών Θεάτρου και Χορού απονεμήθηκε στην χοροθεατρική Ομάδα «Ακροποδητί» για την αστραφτερή, χοροδραματική παράσταση “Medusa”, σε πρωτότυπη χορογραφία-σκηνοθεσία Αγγελικής Σιγούρου, κείμενα Χαρίκλειας Τσοκανή και με ευφάνταστη μουσική σύνθεση Νίκου Κυπουργού, που ερμήνευσε η Ορχήστρα των Κυκλάδων, παράσταση η οποία εμπλούτισε δημιουργικά την πολιτιστική ζωή της Σύρου και ευρύτερα.

medusa akropoditi 2
«Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή, τους συντελεστές της παράστασης και όλους όσους είναι δίπλα μας και μας υποστηρίζουν, στο νησί μας και σε ολόκληρη τη χώρα. Η τιμή της υποψηφιότητας και της βράβευσης μιας ομάδας της Περιφέρειας αποτελεί εξαιρετικό και αναπάντεχο γεγονός που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και επιβεβαιώνει κάθε μας προσπάθεια και επιμονή να δουλεύουμε και να δημιουργούμε στον τόπο που επιλέξαμε και αγαπούμε, τη Σύρο» αναφέρει η Ομάδα.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*