Την Παρασκευή η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Σύρου-Ερμούπολης

syros xristoygenna 2016 2
admin
29/11/2016 10:54
 
 
 

Η εκδήλωση «Χριστούγεννα στολίζοντας στη Σύρο με τα παιδιά μας, δέντρο θα υιοθετήσουμε είναι το σύνθημα μας» είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Σύρου-Ερμούπολης.
Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην πλατεία Μιαούλη θα φωταγωγηθεί το δέντρο του Δήμου, υπό τις μουσικές της παιδικής χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων και στη συνέχεια τα παιδιά των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων της Σύρου θα στολίσουν τα δικά τους δεντράκια στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου με τα στολίδια που θα φέρει το καθένα, υπό τις χριστουγεννιάτικες μουσικές της Φιλαρμονικής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και της μουσικής σχολής «Το τρεχαντηράκι της Ελπίδας».
Επίσης, τα παιδιά θα προσφέρουν κάτω από τα δεντράκια τους ένα δώρο, όπως για παράδειγμα ένα παιχνίδι, το οποίο δεν χρησιμοποιούν πλέον και το οποίο βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τα δωράκια αυτά, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας, θα δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη, ώστε να σταλεί το μήνυμα των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι και να διατηρηθεί άσβεστο το χαμόγελο στα χείλη όλων των παιδιών!

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*