Συναυλία του Απόστολου Ρίζου στη Νάξο

apostolos rizos
admin
22/12/2016 10:03
 
 
 

Το τερπνό μετά του ωφελίμου θα συνδυάσουν όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία του τραγουδοποιού και ερμηνευτή Απόστολου Ρίζου την επόμενη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Νάξου.
Με ελεύθερη είσοδο και μόνο «εισιτήριο» τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του ΔΑΚ για οικογένειες που έχουν ανάγκη, το κοινό θα παρακολουθήσει μια μουσική πρόταση που εξαφανίζει τα μουσικά σύνορα και αναδεικνύει την ίδια την ουσία των τραγουδιών.
Ο Απόστολος Ρίζος, που συντονίζει το κοινό του με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία, θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια από την παλιότερη προσωπική του δισκογραφία, αλλά και από το πρόσφατο νέο του album ‘6’, το οποίο καταγράφηκε ως μια από τις καλύτερες δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς. Με άλλους δύο μουσικούς δεξιοτέχνες επί σκηνής, θα δηημιουργούν έναν μουσικό κόσμο που δονείται από ρυθμό και συναίσθημα… Ηλεκτρικό κοντραμπάσο, loops, drums, και ο ίδιος ο Απόστολος Ρίζος με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα θα χαρίσουν μια μοναδική βραδιά!

Info
Θοδωρής Κουέλης: ηλεκτρικό κοντραμπάσο, loops
Dr. Momo: τύμπανα, κρουστά
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες, φυσαρμόνικα
Οργάνωση Παραγωγής: Menta Art Events (www.menta3.com)

Links:
YouTube playlist: http://rlu.ru/oAq
YouTube Official Channel: https://www.youtube.com/ApostolosRizos
Facebook page: https://www.facebook.com/ApostolosRizosOfficialPage
Website: www.apostolosrizos.gr

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*