Εκδήλωση της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης της «Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη»

biblia kyritsis tzioti
admin
10/03/2017 00:52
 
 
 

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την συγγραφέα, τα βιβλία της οποίας επεξεργάστηκαν φέτος τον χειμώνα θα έχουν τα παιδιά που συμμετείχαν στην Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου της «Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη» του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.
Η συγγραφέας Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη θα παραστεί σε ειδική εκδήλωση με παιδιά και γονείς για την ολοκλήρωση του 1ου κύκλου ανάγνωσης της Παιδικής Λέσχης για το 2017, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Σ.Φ.Ν. στο Φιλώτι. Ας σημειωθεί ότι τα παιδιά της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου της «Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη» διάβασαν και επεξεργάστηκαν κείμενα και εικόνες των βιβλίων της συγγραφέως υπό το συντονισμό της παιδαγωγού Ειρήνης Κύλη.
Η κ. Κυρίτση-Τζιώτη έχει γράψει 40 βιβλία παιδικής λογοτεχνίας, ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συλλογικά έργα. Η συγγραφέας, με καταγωγή από το Φιλώτι, σπούδασε Πολιτικές και Παιδαγωγικές Επιστήμες και εργάσθηκε ως νηπιαγωγός για πολλά χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι όλες οι εκδηλώσεις της «Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη» είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τους βιβλιόφιλους.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*