Συναυλία με τις μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη στο Αγερσανί (φώτος)

mathites apeiranthos mousiki 2
admin
23/03/2017 08:53
 
 
 

Συναυλία-αφιέρωμα στο μεγάλο δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Αγίου Αρσενίου.

Οι μαθητές του χωριού που ασχολούνται με τη μουσική πλαισιωμένοι από παιδιά της υπόλοιπης Νάξου και υπό την καθοδήγηση του Αριάδνειου Ωδείου, που χρόνια τώρα εκκολάπτει μουσικούς στον τόπο μας, πλημμύρισαν την αίθουσα με μελωδίες και τραγούδια που ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους στα μουσικά μονοπάτια του διεθνούς φήμης Έλληνα συνθέτη…

mathites apeiranthos mousiki 10

Οι μικροί ερμηνευτές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε μια κατάμεστη, για άλλη μια φορά αίθουσα, κάνοντας περήφανους τους γονείς και τους δασκάλους τους.

mathites apeiranthos mousiki 1

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Αρσενίου υπό το συνεχή συντονισμό του προέδρου κ. Νικ. Ορφανού και την πολύτιμη βοήθεια του Δ.Σ. για άλλη μια φορά κατέθεσε ποιότητα στον πολιτιστικό κουμπαρά του χωριού επενδύοντας στα παιδιά και χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα μελωδικό και όμορφο Κυριακάτικο βράδυ.

Εκ μέρους του Συλλόγου πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν να πάρει και αυτή η εκδήλωση σάρκα και οστά.

mathites apeiranthos mousiki 7

mathites apeiranthos mousiki 4

mathites apeiranthos mousiki 3

mathites apeiranthos mousiki 6

mathites apeiranthos mousiki 8

mathites apeiranthos mousiki 9

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*