«Άντε γεια μας»: Νέα χορευτική επιτυχία από την Καίτη Λιβανού!

kaiti libanoy ante geia mas
admin
27/03/2017 09:48
 
 
 

Η ζωή είναι μικρή και κάθε μέρα που περνά, δεν ξανάρχεται! Γι’ αυτό και πρέπει να αφήνουμε πίσω μας κάθε τι που μας πικραίνει ή μας στενοχωρεί και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν και μας «γεμίζουν» με τα πρόσωπα που αγαπάμε και νοιαζόμαστε! Πάντα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε!

Όλα τα παραπάνω «συμπυκνώνονται» στο νέο τραγούδι της Καίτης Λιβανού με τίτλο «Άντε γεια μας», το οποίο αποτελεί «κατάθεση ψυχής» για την καταξιωμένη τραγουδίστρια των μεγάλων νησιώτικων επιτυχιών που ακούγονται ακόμη και στα club, φέρνοντας την νεολαία πιο κοντά στα νησιώτικα.
Η Καίτη Λιβανού – με συνοδοιπόρους της τον μαέστρο Νίκο Δρακάκη στην επιμέλεια και την ενορχήστρωση, τον Μάνο Πρεβενιό στο βιολί και τους δημιουργούς Μάνος Γιαννούλη και Μάνο Κοντοπίδη (στη μουσική και τους στίχους, αντίστοιχα) – συνεχίζει την αξιόλογη και πολύχρονη πορεία της στο νησιώτικο, που «μετρά» πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Μία απ’ αυτές είναι το τραγούδι «Αναπάντητες» που το τραγούδησε και το χόρεψε όλη η Ελλάδα, ενώ έχει στο ενεργητικό της και ένα χρυσό CD με τίτλο «Η Καίτη Λιβανού τραγουδάει Σταμάτη Χατζόπουλο».

Το “Άντε γεια μας” στο youtube! youtube

(Visited 243 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*