«Εύγε» από τα ΕΒΓΕ στο εξώφυλλο του προγράμματος «Σύρος-Πολιτισμός 2016»

syros politismos 2016 3
admin
04/04/2017 12:53
 
 
 

Το βραβείο στα «Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης» (ΕΒΓΕ) και ειδικότερα στην κατηγορία «Εικονογράφηση Εξωφύλλου» απέσπασε το πρόγραμμα του «Σύρος-Πολιτισμός 2016».
Το – βραβευμένο πλέον – εξώφυλλο (το οποίο είχε καταχωρηθεί σε πληθώρα ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων) δημιούργησε ο διακεκριμένος εικονογράφος Δημήτρης Κάσδαγλης.
Με ανακοίνωση του, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης εξέφρασε στον κ. Κάσδαγλη τα θερμά του συγχαρητήρια «για αυτή την πολύ σημαντική διάκριση, καθώς έδωσε ώθηση στο έντυπο του Δήμου και διαφήμισε το πολιτιστικό πρόγραμμα και κατ’ επέκταση το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Ο δήμος ευχαρίστησε, επίσης, θερμά το syrostoday.gr και συγκεκριμένα τον Φρειδερίκο Ρούσσο για το δημιουργικό κομμάτι του προγράμματος, καθώς και την ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Α.Ε. για το άρτιο εκτυπωτικό αποτέλεσμα.
«Η συλλογική προσπάθεια, η συνεργασία και η αγάπη για τον τόπο μας οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα, κάνοντας τη Σύρο για άλλη μια φορά να ξεχωρίζει» κατέληξε η ανακοίνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

syros politismos 2016 1

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*