Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Παναγιώτης Μάργαρης στην σκηνή του θεάτρου Απόλλων»

maxairitsas margaris 1
admin
05/04/2017 09:08
 
 
 

«Ρεσιτάλ για 2» θα δώσουν την Κυριακή 30 Απριλίου οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Παναγιώτης Μάργαρης στην σκηνή του θεάτρου Απόλλων, όπου θα τους απολαύσουμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη.
Ο σπουδαιότερος, ίσως, τραγουδοποιός και ερμηνευτής της γενιάς του Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα ερμηνεύσει διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια από την τεράστια δισκογραφία του, διασκευασμένα από τον διεθνούς φήμης βιρτουόζο της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη, καθώς και συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι.
Θα ακουστούν επίσης κομμάτια για σόλο κιθάρα από τα πρόσφατα album του Παναγιώτη Μάργαρη “Rock of my soul” και με “Τη μαγεία της κιθάρας”.
Αφορμή για την ξεχωριστή αυτή συνεύρεση των δύο καλλιτεχνών στάθηκε η πανευρωπαϊκή περιοδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το 2011. Εκείνη την χρονιά ο Λαυρέντης προσκάλεσε τον Παναγιώτη να συμμετάσχει στις συναυλίες του στο εξωτερικό. Το καταπληκτικό μουσικό αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας δημιούργησε μια διαχρονική καλλιτεχνική σχέση.

maxairitsas margaris 3

Info
Πού: Θέατρο Απόλλων
Πότε: Κυριακή 30 Απριλίου στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία 19€, Θεωρεία 19€, Εξώστης Α’ 15€, Εξώστης Β’ 12€
Προπώληση: Θέατρο Απόλλων, τηλ. 22810-85192, Ticket Services (Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα – Στοά Πεζμαζόγλου, τηλεφωνικά: 210-7234567, www.ticketservices.gr)

maxairitsas margaris 2

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*