2ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Μουσικού παραμυθιού Σύρου

Newsroom
15/10/2024 12:03
 
 
 

 

Η ιστορία συνοδεύει τη μουσική ή η μουσική εικονογραφεί την ιστορία; Σε αυτό το «καυτό» ερώτημα θα κληθεί να απαντήσει το κοινό που θα παρακολουθήσει το 2ο Φεστιβάλ Μουσικής Αφήγησης Σύρου που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Απόλλων στις 19 Οκτωβρίου 2024.

15 συντελεστές, ανάμεσά τους κλασικοί και σύγχρονοι μουσικοί, τραγουδιστές, παραμυθάδες και κουκλοπαίκτες, επιστρατεύονται για να ερευνήσουν μαζί με το κοινό αυτό το μυστήριο!

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο Θέατρο Απόλλων περιλαμβάνει μία μέρα αφιερωμένη στο «Καρναβάλι των Ζώων» (1886), το κλασικό έργο του Saint-Saens που απεικονίζει 14 σατιρικές μουσικές σκηνές. Θα μπούμε στον κόσμο των ζώων με οδηγό μια αστεία παραμυθού και θα έχουμε ως σκηνικό τις ζωγραφιές των παιδιών της Σύρου που παρακολούθησαν το καλοκαιρινό εργαστήριο «Φάρμα των Ζώων».

Σάββατο 19 Οκτωβρίου
12:00 «Το Καρναβάλι των Ζώων» στο Saint Sens
20:00 «Το Καρναβάλι των Ζώων» στο Saint Sens
Πριν από κάθε παράσταση, θα πραγματοποιείται από τους καλλιτέχνες επί σκηνής ένα «εργαστήριο», ώστε μικροί και μεγάλοι να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ορχήστρα και το έργο.

Ποιος είναι αρκετά γενναίος ώστε να πάρει μέρος σε μια περιπέτεια αναζήτησης της συνταγής για το τέλειο μουσικό παραμύθι;

Δελτία εισόδου στα ταμεία του θεάτρου και στο Ticket Service.gr

Διοργανωτές – Συνδιοργανωτές:
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, European Fairitale association, Πολυχώρο Πολιτισμού και Δημιουργίας Σύρου, Ούριος Ανεμος

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*