«Χρωματίζοντας τη Γυάρο» στην Πινακοθήκη Κυκλάδων

zografizontas gyaro 1
admin
23/05/2017 09:48
 
 
 

Την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 19:00 θα γίνουν στην Πινακοθήκη Κυκλάδων τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Χρωματίζοντας τη Γυάρο», η οποία περιλαμβάνει τα έργα των παιδιών που συμμετείχαν στο 2ο Παιδικό Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, καθώς και έργα μαθητών από τα Δημοτικά Σχολεία της Σύρου.
Οι παραπάνω δημιουργικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου Εικαστικού Εργαστηρίου του δήμου, σε συνδιοργάνωση με την Mom (Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας) και σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κυκλάδων, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE: Ολοκληρωμένη προστασία για τη Μεσογειακή φώκια στις Βόρειες Κυκλάδες».
Στόχος του Εικαστικού Εργαστηρίου είναι τα παιδιά να ανακαλύψουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και να εξωτερικεύσουν τις δυνατότητες τους μέσω της εικαστικής τέχνης.
Εκπαιδεύοντας και ευαισθητοποιώντας τη νέα γενιά, δημιουργούμε γέφυρες κατανόησης της αξίας του περιβάλλοντος, σεβασμού της ζωής αλλά και του ανθρώπου.

Διάρκεια Έκθεσης: Από 26 έως 31 Μαΐου στην Πινακοθήκη Κυκλάδων
Ώρες Λειτουργίας: 10:00-14:00 & 18:00-22:00 (Εκτός Κυριακής & Δευτέρας)

eikasatiko ergastiri dimoy syroy

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*