Συναυλία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου

synaylia san tzortzis forum2021
admin
24/05/2017 10:35
 
 
 

Με μια συναυλία για χάλκινα πνευστά και εκκλησιαστικό όργανο ολοκληρώνει τον (σύντομο) κύκλο ζωής του το Πολιτιστικό Σωματείο FORUM20.21.
Η συναυλία, η οποία έχει την υποστήριξη της Καθολικής Επισκοπής Σύρου, θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου (Σαν Τζώρτζη), το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο. Παίζουν οι μουσικοί: Σπύρος Αρκούδης (τρομπέτα), Γιάννης Καΐκης (τρομπόνι) και Χρήστος Παρασκευόπουλος (εκκλησιαστικό όργανο).
Χορηγοί της συναυλίας είναι οι: BLUE STAR FERRIES, ASTRA AIRLINES, ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.
Τρία χρόνια μετά την ίδρυση και με τη λήξη της θητείας εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του, η Γενική Συνέλευση του FORUM20.21 αποφάσισε τη διάλυση του. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «βασικός σκοπός της σύστασης του υπήρξε η μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που στήριζε την υποψηφιότητα της Σύρου (SYROS-CYCLADES 2021) για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Έχοντας πράξει το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη αυτού του σκοπού που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε, το FORUM20.21 θεωρεί πως συνέβαλε θετικά στην καλλιέργεια μιας νέας αντίληψης καθορισμού υψηλών στόχων, ανάλογων των δυνατοτήτων του τόπου μας».

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*