21η Ημέρα του Πατέρα στη Σύρο

imera patera 2017
admin
13/06/2017 08:50
 
 
 

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 21:00 θα γιορταστεί στο θέατρο Απόλλων η 21η Ημέρα του Πατέρα, κατά την οποία θα βραβευτεί ο Αμερικανός λάτρης της Σύρου John Pierson.

Ο John Pierson μετέτρεψε την άγονη γη στα «Γράμματα» της Απάνω Μεριάς της Σύρου σ’ ένα μικρό παράδεισο («Του Αμερικάνου») κι έγραψε βιβλίο για τη Σύρο με τίτλο «Ένα νησί στην Ελλάδα». Το βραβείο του θα παραλάβουν τα παιδιά του που θα έρθουν από την Νέα Υόρκη ειδικά για τον σκοπό αυτό.
Εκτός από τη βράβευση, η εκδήλωση περιλαμβάνει την κεντρική ομιλία της ημέρας από τον Διονύση Μεσσάρη, χαιρετισμούς των διοργανωτών και των επισήμων καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σημειώνεται ότι η 21η Γιορτή του Πατέρα εντάσσεται στο φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου Σύρου-Ερμούπολης «Σύρος-Πολιτισμός 2017» και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του τ. Δήμου Άνω Σύρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών», τον Σύλλογο Πελοποννησίων, την Ομάδα Πεζοπόρων και τον Σύλλογο Γυναικών Σύρου, με τη συμβολή του Λυκείου Ελληνίδων και την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*