Καλοκαιρινές προβολές ταινιών του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο ομώνυμο θεατρικό μουσείο

moyseio iak kampanellis 2
admin
30/06/2017 09:38
 
 
 

Τις προβολές κινηματογραφικών ταινιών, στις οποίες ο Ιάκωβος Καμπανέλλης έχει γράψει το σενάριο, τις έχει σκηνοθετήσει ή είναι βασισμένες σε θεατρικά έργα του, ξεκινά το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων.
Κάθε Τετάρτη, οι θεατές θα γνωρίζουν τον Ιάκωβο Καμπανέλλη του κινηματογράφου, να βλέπουν εικόνες της Ελλάδας μιας άλλης εποχής και θα μοιράζονται την εμπειρία μιας κινηματογραφικής βραδιάς στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης. Η είσοδος για όλες τις προβολές είναι ελεύθερη.
Αυτή την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 21:00 θα προβληθεί η ταινία «Το Ραντεβού της Κυριακής», σε σκηνοθεσία Ερρίκου Θαλασσινού και σενάριο του μεγάλου Νάξιου συγγραφέα. Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1960 και σε αυτήν πρωταγωνιστούν Κάκια Αναλυτή, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Δέσπω Διαμαντίδου, Τίτος Βανδής, Θανάσης Βέγγος και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.
Η υπόθεση του έργου: Η Ανθούλα έχει χάσει τη μητέρα της και ο πατέρας της παρασύρεται από τη νέα του αγάπη, τη Μάρθα και εγκαθίσταται μακριά από την Ανθούλα, στο σπίτι της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη σπρώχνει την Ανθούλα στην αγκαλιά του γιου της Θάνου, έχοντας βλέψεις στην περιουσία της. Όμως ο Αλέκος, που αγαπάει αληθινά την Ανθούλα, θα αποκαλύψει την πλεκτάνη κι έτσι ο πατέρας της θα εγκαταλείψει τη Μάρθα.

ranteboy tis kyriakis

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*