Εργαστήρι ανακάλυψης της προσωπικής κίνησης στο Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» (φόρμα συμμετοχής)

anastasia georgala
admin
07/08/2017 10:49
 
 
 

Εργαστήρι κίνησης και αυτοσχεδιασμού με τη χορογράφο Αναστασία Γεωργαλά θα πραγματοποιήσει στο Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Το εργαστήρι με θέμα «Από τις αισθήσεις στην κίνηση» θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11 και 12 Αυγούστου και αποσκοπεί στο να έρθουν οι συμμετέχοντες σε βαθύτερη γνωριμία με το σώμα, την κίνηση, τις αισθήσεις και όλα όσα απαρτίζουν αυτό που αποκαλείται «εαυτός». Στόχος είναι η βελτίωση της σωματικής στάσης, η οργάνωση στο χώρο, η αναγνώριση των περιορισμών και των δυνατοτήτων μας μέσα από κινητικούς αυτοσχεδιασμούς και διαδραστικά παιχνίδια.
Η Αναστασία Γεωργαλά γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτη της Σχολής Χορού Ραλλού Μάνου «Ελληνικό Χορόδραμα», με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση στο αντικείμενό της (Μουσικοκινητική Αγωγή στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» με τη Μαρία Κυνηγού, Κλασικό Χορό με τους Alexei Feoktistov (Κyrov), Σόνια Μοριάνωβ και Γιάννη Μέτση, Musical, Dance Therapy στην Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδος, κλπ). Βραβευμένη σε πανελλαδικούς και διεθνείς διαγωνισμούς Χορογραφίας (1ο Βραβείο Πανελλαδικά για την παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος» – Δήμος Ταύρου, 2ο & 3ο Βραβείο International Breaking & Hip Hop). Από το 2004 είναι ιδιοκτήτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Σχολής Χορού «Χοροέκφραση» στο Αιγάλεω. Με συνεχή ενεργή επαγγελματική δράση στο καλλιτεχνικό χώρο από το 1999 έως σήμερα, έχει επιμεληθεί κινησιολογικά παραστάσεις θιάσων και καλλιτεχνών, όπως: ΣΠΕΙΡΑ ΣΠΕΙΡΑ με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου, τον Θίασο ’81, τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στον Ερωτόκριτο, τον Θίασο Αδράχτι, την Κατερίνα Πολυχρονοπούλου και τον Πολυχώρο Vault κ.ά.

Υπεύθυνη Εργαστηρίων Θεατρικού Μουσείου Ιάκωβος Καμπανέλλης: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Πού: Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης – Γρόττα, Χώρα Νάξου
Πότε: Πέμπτη 10, Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Αυγούστου (ώρες 16:30 – 18:30).
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2285023619 & 6932-460616 τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου (11:00-14:00 & 19.00 – 22:00, καθημερινά εκτός Κυριακής) και στο e-mail: kambanellismuseum@naxos.gov.gr

Κατεβάστε από εδώ τη φόρμα συμμετοχής

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*