17ο Φεστιβάλ Νάξου: Ευχάριστες αναμνήσεις, μοναδική εμπειρία!

festival naxoy 2017
admin
01/09/2017 10:08
 
 
 

Για μια ακόμη χρονιά, το Φεστιβάλ Νάξου, ένας από τους πιο επιτυχημένους πολιτιστικούς θεσμούς του νησιού, κατάφερε να φέρει κοντά κοινό και καλλιτέχνες, προσφέροντας ευχάριστες αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες σε όσους προσήλθαν στον φιλόξενο και ατμοσφαιρικό Πύργο Μπαζαίου για να παρακολούθησαν κάποια από τις ποιοτικές εκδηλώσεις του.

Το πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Νάξου περιλάμβανε συναυλίες από νέους καλλιτέχνες (όπως οι Πάνος Μουζουράκης, Μανώλης Φάμελλος και Στάθης Δρογώσης), αλλά και από «παλιές καραβάνες» (όπως οι τζαζίστες Richard Smith και Tito Pierhagen), πρεμιέρες παραστάσεων (τα «Εμφύλια Έπη» του Φαίδωνα Χατζηαντωνίου με τον Γιάννη Μαργαρίτη) και καταξιωμένες φωνές (όπως η Φωτεινή Βελεσιώτου μαζί με την Ανατολή Μαργιόλα, που ήρθαν για πρώτη φορά στη Νάξο).
Από το Φεστιβάλ, όμως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι παλιοί αγαπημένοι γνώριμοι καλλιτέχνες (Σαβίνα Γιαννάτου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Λευτέρης Ελευθερίου και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Βασίλης Ρακόπουλος, Κωνσταντίνος Μιζάρας, Κώστας Γρηγορέας κ.ά.). Το πρόγραμμα συμπληρώθηκε, επίσης, με βραδιές λόγου, αφιερώματα κ.ά.
Το φετινό Φεστιβάλ Νάξου θα ολοκληρωθεί με την προβολή Γαλλικών ταινιών από την κινηματογραφική πλατφόρμα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας (15-21 Σεπτεμβρίου), ενώ και η εικαστική έκθεση “Phantasma” (με έργα των Ειρήνη Γκόνου, Γιώργου Παπαφίγγου, Miyuki Kido, Collin Mura-smith και Manuela Zervudachi) θα παραμείνει στο εσωτερικό του Πύργου Μπαζαίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου, διατηρώντας το μνημείο ανοιχτό στους επισκέπτες του φθινοπώρου.
Με ανακοίνωση του, η δημιουργική ομάδα του Φεστιβάλ Νάξου αναγνωρίζει και ευχαριστεί για την προσφορά τους, τους υποστηρικτές, χορηγούς, εθελοντές και φίλους, χάρη στους οποίους ο θεσμός αποκτά συλλογικότητα, καθώς και τα ΜΜΕ που διευρύνουν την εμβέλεια και την απήχηση του. Επιπλέον, ευχαριστεί και το κοινό που επιλέγει, αγκαλιάζει και συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, αναδεικνύοντας το σε κορυφαία πολιτιστική γιορτή του νησιού. Τέλος, στέλνει πολλές ευχές για έναν παραγωγικό χειμώνα και εύχεται καλή αντάμωση μέχρι την επόμενη καλοκαιρινή διοργάνωση.

www.naxosfestival.gr
www.bazeostower.gr

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*